top of page

Hundarna 

Jägarfamiljens Tingeling, "Toffie"

Tik född 2015

HD grad A

Efter SE J(J)CH Streamside's Puch - SE J(J)CH Jägarfamiljens Priceless

Toffie är en fantastisk jakthund som jagar med fin stil och sätter hårt tryck i marken. Hon är dessutom en suverän apportör. Förutom att hon är en underbar jakthund har hon en fantastisk förmåga att ge flocken harmoni med sitt lugn. Jag är så tacksam att jag har henne i min flock! Toffie är startad på prov men på grund av vissa utmaningar har jag valt att låta henne bli en ren jakthund istället. 

  • Facebook
251362741_882737465706714_5723092619116631033_n_edited.jpg

Fågeljägarens Little Swift, "Swift"

Tik född 2016

HD grad B

Ögon: ua

Efter GB FTCH Buccleuch Pepper - SE J(J)CH Fågeljägarens Bearded-Tit

Swift är som en Ferrari! Hon jagar med fantastisk stil och sökmönster. Hennes lyhördhet och "will to please" gör att dressyren blir ett nöje att lära in, hon vill alltid göra rätt och samarbeta. Hon apporterar med glädje och har alltid en mycket fint grepp. Hennes lyhördhet och samarbetsvilja gör att hon är mycket enkel att dirigera om det krävs vid apportering. Swift är startad i öppen klass där hon gått till pris.

 

Swift har haft en kull valpar 2020 då hon lånades ut som avelstik till uppfödaren. Ur den kullen är det redan en hund som i början på 2023 blev Svensk Jaktchampion. Hon hade även en kull 2022.

förutom hennes jaktliga egenskaper är hon dessutom en underbart trevlig och tillgänglig hund som bidrar till flocken med sin tydlighet och härliga energi.  

Jag planerar att inom kort ta en kull på henne och söker främst hem till valparna där de får möjlighet att jaga. 

  • Facebook
Flash_1.JPG

Fågeljägarens Flycatcher, "Flash"

Tik född 2020

Efter DK FTCH Hagghouse Racer af Flushmore -

Fågeljägarens Little Swift

Flash är dotter till Swift. Hon ser ut att ha ärvt sin mors fina egenskaper! Hon arbetar i högt tempo och med en underbar glädje och det ska bli så roligt att börja jobba med henne på allvar kommande säsong. 

Flash har godkänt vattenprov hösten 2022. och planen är att starta fältprov hösten 2023.  

  • Facebook

Wingstrokes Common Brimstone, "Tia"

Tik född 2022

Efter Edgegrove Stirling -

Fågeljägarens Little Swift

Tia är dotter till Swift. Hon är en mycket trevlig hund med ett underbart temperament! Vi har inte gjort så mycket ännu då jag inte kunnat träna så mycket 2022 och början av 2023, men nu ser jag fram emot att börja lite smått med henne. Hon visar en härlig apporteringsvilja, rör sig fint i terrängen och vill hela tiden vara till lags så det ska bli spännande att se vart det leder.   

  

bottom of page